Lectii de pian la Music Academy

HOME

CURSURI

GRUPE

LOCATII

ORAR

TARIFE

MEDIA

CONTACT

Lectii de pian pentru copii si adulti

 

Music Academy va invita la cursuri de pian intr-o ambianta deosebita pentru a deprinde secretele muzicii si a-i deslusi misterele.

Pentru copiii sub 5 ani am perfectionat un curs de pian special adaptat varstelor mici si cu un cost redus fata de tarifele standard ale cursului de pian clasic.

Ii invitam si pe parinti sa participe alaturi de copii la lectii de pian deschise sau sa petreaca timpul la un ceai cald sau o cafea in salonul special amenajat in cadrul scolii noastre.

De ce sa alegem lectii de pian pentru copii ?

Sansa de a putea creea cu propriile manute si sentimente muzica merita oferita oricarui copil iar stradania lor la cursurile de pian, alaturi de cea a parintilor si, desigur, a intregii noastre echipe de specialisti, profesori de pian, se va transforma fara indoiala intr-un plus de educatie, cultura si pasiune, atat de necesare spiritualitatii proprii in evolutia sa fireasca spre oricare performanta si-o vor dori in viitor, de la incepatori si pana la avansati

Ce deprinderi se urmaresc prin cursuri de pian ?

Formarea deprinderilor de interpretare expresiva la pian este o competenta generala pe care cursantii, copii sau adulti, o vor dobandi prin cursuri de pian, impreuna cu formarea abilitatilor de comunicare prin muzica.

Echipa de profesori practica prin lectii de pian pentru copii atat latura educationala a artei cat si cea practica, scenica. Ei vor aplica metodele adecvate fiecarui nivel de varsta sau pregatire pentru a trezi celor mai mici dintre cursantii la pian interesul catre arte, nevoia de frumos si mai ales libertatea de a se exprima in maniera artistica, incepand de la cea mai frageda varsta, prin practicarea nemijlocita a muzicii si a spectacolului in ansamblul sau.

Accesul la scoala noastra este deosebit de usor catre toate sediile din Bucuresti sector 1. Locatii ale Music Academy se gasesc in zonele Baneasa si Dorobanti

Orarul nostru este flexibil iar programa cursurilor de pian pentru copii  este conceputa pe  nivele de pregatire : initiere, avansati, specializare si master-class. Sustinem de asemenea si lectii de pian pentru adulti.

Music Academy are o experienta de 6 ani de zile in domeniul educational artistic, o echipa de profesori absolventi de Conservator specializati pe metode de lucru pentru copii cat si numeroase premii importante obtinute la concusurile de profil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Home ׀ Cursuri ׀ Grupe ׀ Locatii ׀ Orar ׀ Tarife ׀ Contact ׀ Chitara ׀ Vioara ׀ Canto ׀ Foto ׀

2012 - 2019 MusicAcademy.ro

cursuri de pian